Logo Fysio in Stiphout

Contact opnemen met 

Fysio in Stiphout - Contact

Inschrijfformulier


We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Om als patient geregistreerd te worden is het van belang dat we wat gegevens noteren. Wil je je gegevens liever niet doorgeven via dit formulier? Bel ons dan om een afspraak te maken en jezelf in te schrijven in deze praktijk.

Recent hebben we van patienten bericht gehad dat het niet in alle internetbrowsers lukt om het contactformulier in te vullen. Lukt dit niet? Dan kun je het beste even bellen of mailen om contact op te nemen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Met het invullen van dit formulier ga ik akkoord met de algemene voorwaardes en dat ik gebeld wordt voor een afspraak.
 
 

Zeer kundige fysiotherapeut, duidelijke uitleg goede kennis van zaken, weet waar ze mee bezig is Goed bereikbaar snelle reactie, zeker een 10 verdiend


Sophie is een zeer kundig allround fysiotherapeut die echt zoekt naar oplossingen voor de oorzaak van de klacht. Met haar enthousiasme, haar enorme inzet en zeer gerichte duidelijke oefeningen en begeleiding ben ik ontzettend goed geholpen, dankjewel!


Professionele fijne manier van werken! De therapeut is spontaan en betrokken en kijkt goed naar wat nodig is om zo snel mogelijk van de klachten af te komen. De therapeut heeft daarnaast een breed netwrk van collega's waardoor specialistische zaken snel en goed doorverwezen worden.

Ben geholpen door Sophie. Na mijn operatie aan een gebroken kuitbeen een moeilijk herstel beleefd. Gelukkig kon Sophie hier mij goed in ondersteunen en via een second opinion een tweede operatie gehad. Daarna door Sophie weer compleet op de been geholpen (letterlijk!). Waarbij ikweer opnieuw vertrouwen heb gekregen in de kracht van mijn linkerbeen. Nogmaals ontzettend bedankt!

Ik ga hier regelmatig heen voor de ruiterfitness. Het helpt mij enorm vooruit met het paardrijden. Daarnaast ook een mooie praktijkruimte en professioneel personeel.

Bij Sophie geweest voor een kuitblessure bij het hardlopen, ze heeft geanalyseerd hoe het probleem ontstaan is en mij oefeningen gegeven om mijn kuiten sterker te maken maar ook ontlasten. Door deze oefeningen heb ik nu bijna geen last van mijn kuiten en kan ik weer prettig hardlopen. Dit na 3 behandelingen terwijl ik hiervoor bij 2 andere fysio’s ben geweest die de klachten niet konden verhelpen.Zeer gericht en effectief geholpen door S.W. Delemarre, ik vond haar erg eerlijk en vriendelijk. Ik had 5 behandelingen voorgeschreven gekregen, na 3 behandelingen waren de resultaten zo goed dat mij eerlijk is verteld dat het helemaal in orde was. Wel heb ik verschillende oefeningen en informatie meegekregen waarmee ik kan voorkomen dat mijn klachten in de toekomst terugkeren. Nu een maand verder nog steeds geen last meer gehad van mijn rug.