Logo Fysio in Stiphout

Specialisaties

Specialisaties fysiotherapie bij Fysio in Stiphout

Specialisaties in de fysiotherapie

Binnen de fysiotherapie is het steeds gebruikelijker om je te specialiseren in een bepaalde richting. Voor een aantal klachten kun je terecht bij elke fysiotherapeut, maar op het moment dat je minder 'algemene' klachten hebt, dan kan het zinvol zijn om verder te kijken naar een specialist op het gebied van jouw klachten.


Dit maakt het voor patienten niet altijd makkelijk om de juiste fysiotherapeut voor jouw klachten te vinden.


Op deze pagina vindt je de specialisaties die we in deze praktijk aanbieden.

Algemene fysiotherapie


Een fysiotherapeut is gespecialiseerd in klachten van het bewegingsapparaat. Heb jij pijn bij bewegen, ervaart of stijfheid of wil je graag makkelijker bewegen, dan kun jij bij Fysio in Stiphout terecht.


Lees meer

Longfysiotherapie


Ervaar je klachten bij het ademhalen, is je conditie afgenomen of heb je een aandoening zoals astma, COPD of een andere longaandoening? Dan kan de longfysiotherapeut mogelijk iets voor je betekenen.


Lees meer

Hartrevalidatie


Heb je hartklachten, ritmestoornissen of wil je dat er eens wordt meegekeken naar je hartslag in het sporten? Mogelijk kan hartfysiotherapeut iets voor je betekenen


Lees meer

Ruiterfysiotherapie


Ervaar je problemen in het paardrijden, heb je pijn tijdens of na het paardrijden, ben je doorgestuurd door je instructeur of dierfysio, wil je jezelf verbeteren in het rijden of heb je andere ruitersportgerelateerde vragen? Dan kan de ruiterfysiotherapeut je misschien helpen.


Lees meer

Vaatfysiotherapie


Heb je een verhoogd cholesterol, etalagebenen, Diabetes, het post-trombotisch syndroom of een andere vaataandoening? Een gespecialiseerd vaatfysiotherapeut helpt bij klachten aan de bloedvaten.


Lees meer

Coronarevalidatie


Heb je klachten ten gevolge van het doormaken van een corona-infectie (long-covid) en heb je ondersteuning nodig in je herstel? Dan kan een longfysiotherapeut met coronaspecialisatie mogelijk een toegevoegde waarde zijn!


Lees meer

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat Fysio in Stiphout voor jou kan betekenen? Neem contact op met de praktijk!

CONTACT US

Heb je vragen, wil je iets weten of kunnen we op een andere manier iets voor je betekenen? 

Neem dan contact met ons op!

 
 
 
 
 
unsplash